Les meves obres:


Non Nobis Domine, El Viatge d'en Víctor 

Saga L'Escollit

Editorial Andante - En castellà i en català

Esgotat temporalment

Víctor, un nen de catorze anys és elegit per ser iniciat a les antigues tradicions amb l'objectiu de liderar la croada definitiva. Per això viatjarà del segle vint-i-un fins a la Barcelona del 1243.


Però la inquisició intentarà en tot moment desbaratar els plans que foren traçats fa segles, posant en perill la missió i la seva vida. Per sortir airós, en Víctor haurà d'aprendre els antics coneixements de templers, càtars i druides amb l'ajuda d'un templer que l'introduirà als misteris de l'Orde i del veritable coneixement.Al llarg del seu viatge, l'Escollit descobrirà la veritable història del messies i els enganys que la història ha perpetuat. 

Una novel·la en què les mentides són desvetllades. Una novel·la històrica que farà història.


"Acompanya l'any 1243 Víctor, el seu jove protagonista, descobrint la història dels Templers i els misteris que l'Església ens ha amagat.
Viu el viatge iniciàtic i revela amb ell la realitat de Jesús i l'origen de la religió. Viatja i conviu amb els càtars, patint amb ells la seva persecució.
Ves més enllà, fins al país dels celtes, i aprèn dels druides. Però amb compte, doncs la inquisició intentarà en tot moment atrapar-te i desbaratar la vostra missió"


 Podia Haver Estat

Editorial Andante - En catalán

En Peret viu amb la seva família en una cabana de pescadors. Vora el mar i no gaire lluny de la Barcelona del 1244. Porten una vida tranquil·la, fins que un dia, ell i el seu avi troben a la platja un personatge que els hi canviarà la vida.

Aquest és un conte de com podia haver estat el naixement de la Vila del Masnou, però només és un conte. Un conte de templers, tresors càtars, maçons i pescadors.

Podia Haver Estat no és real. Es un conte. Una bonica llegenda de tresors càtars, maçons i templers.
Una faula dedicada a la meva dona i els meus fills en agraïment per compartir la meva afició per la història i les pedres antigues, i amb qui, junts, hem visitat tantes i tantes esglésies, ermites, castells i enclavaments templers

"El templer baixa del cavall i es treu el casc, deixant que la brisa torni a acariciar-li els cabells.

Amagat rere el seu avi, un vailet d'uns deu anys mira espantat aquella figura.

Als ulls del nen, aquell home tan alt i fort només pot haver sortit del mateix infern. La roba, la cota de malla, el casc brillant, la capa blanca amb la creu vermella, i sobretot, l'enorme espasa que li penja del cinturó, fan que el noi quedi bocabadat"


Ultreia 

Segona part de la saga L'Escollit

Editorial Libros Indie - En castellà

A l'antiguitat, Ultreia era la salutació que es feien els pelegrins segons els textos del Codex Calixtinus.

Quan un pelegrí es trobava amb un altre li deia "Ultreia" (segueix endavant) i l'altre responia "Et Suseia Santiago" (i més enllà Santiago)

Actualment es saluden amb la frase:
Bon Camí!


Un robatori al castell de Ponferrada, un assassinat ocorregut fa setanta anys a Sòria, arxivat com a suïcidi, i una misteriosa troballa a la biblioteca Arús de Barcelona, l'arxiu maçònic més gran d'Espanya, generen una carrera per aconseguir el llegat de l'orde que durant dos segles va dominar militarment i econòmicament Europa i Terra Santa.

Seguint el fil d'uns fets que van tenir lloc fa set-cents anys, els jugadors d'aquesta partida estan obligats a revelar els enigmes que amaga el Camí de Sant Jaume si volen arribar al final, i aconseguir l'anhelat tresor.

Però, per això, hauran de completar el camí. Un camí diferent del que cada dia recorren milers de pelegrins.

Els serveis secrets del Vaticà, lògies maçòniques, traficants de droga, fanàtics religiosos i organitzacions que es remunten a segles d'existència lluitaran per apoderar-se del llegat, alterant el joc i impedint que L'Escollit desxifri els símbols ocults pels templers a llarg del Camí de Sant Jaume.

El Secret de l'Alba

Abril 2024 - En català i en castellà - TERRA IGNOTA EDICIONES

Un brutal assassinat en una tranquil·la població de l'Alt Empordà dona inici a una investigació a càrrec del inspector de la policia autonòmica Biel Dot i de Paula Valls, agent de la policia científica.

Quan es produeix un segon homicidi amb les mateixes característiques, el jutge Garrido tem el pitjor, que la comarca es vegi assolada per un assassí en sèrie. Però un inesperat desenllaç farà que el magistrat tanqui el cas arxivant-lo.

L'inspector Dot i l'agent Valls no coincideixen amb l'opinió del jutge i decideixen seguir la investigació, topant amb una trama dels serveis secrets del Vaticà, que lluita amb la maçoneria per aconseguir el llegat dels templers.

Amb l'ajuda d'un historiador, expert en l'Orde del Temple, i de la seva dona, tots dos membres de la maçoneria, els policies estiraran del fil descobrint un enfrontament que va començar fa segles i que encara avui persisteix.

Finalment, les seves investigacions els portaran a viatjar a Escòcia, on reviuran part de la seva història i l'evolució de la maçoneria, des de l'edat mitjana fins als nostres temps, desvetllant els secrets més ben guardats i amb un final inesperat.

BOOK TRAILER


Propers projectes


Miravet


Treballant-hi


Guillem de Cardona, templer instruït, versat en medicina en escoles jueves i àrabs, torna, ja amb certa edat de Terra Santa.

El seu destí, el castell de Miravet, un any abans que aquest sigui pres per les tropes de Jaume II seguint les ordres del Papa Clement V, després de la traïció ordida per el rei de França.

La seva missió, preservar el llegat templer. Tasca que durà a terme amb l'ajuda d'Axa, una sanadora càtara acusada de bruixeria pels cristians encara que respectada per la comunitat àrab i jueva i que viu en una cova propera al castell.

Però no serà una missió fàcil, ja que Fra Joan de Llotger, inquisidor a les ordres de Jaume II investigarà i perseguirà Guillem i Axa per impedir que aconsegueixin apoderar-se del llegat templer.

Una novel·la que transcorre durant el setge de Miravet, en el què es barreja la persecució de refugiats càtars i la carrera per aconseguir l'anhelat tresor de l'Orde del Temple.


Templers, càtars i maçons

Preguntes i respostes

En castellà i en català 

Acabat i en fase del darrer repàs i correccions

Al llarg de les presentacions, conferències i entrevistes que he fet sempre he vist que el públic es quedava amb ganes de saber-ne més. Però el temps és limitat i els horaris són els que són. Per això no tenia més remei que condensar la informació, deixant-ne molta al tinter. 

Aquest és el motiu que m'ha estimulat a escriure aquest llibre. Pogué donar a conèixer els conceptes més desconeguts, i que per manca de temps no puc explicar a les meves xerrades.

A diferència de les altres, aquesta obra meva no és una novel·la. És un extracte de tot el que al llarg de trenta anys de recerca i estudi he acumulat. 

I el desig de compartir-ho és el que m'ha animat a fer-ho públic. Encara que sóc conscient que la seva publicació generarà polèmica i crítiques.Però com a lliurepensador m'agrada el debat. El sa intercanvi d'idees.La cultura i la veritat no poden ser ocultades pels qui pretenen perpetuar-se al poder. Tothom té dret a accedir-hi.

Dit això, aprofito aquestes línies per agrair de tot cor a tots els que assistiu i animeu les meves xerrades amb la vostra presència. Doncs al igual que els lectors, sou la benzina que alimenta el meu motor.

També als qui amb els seus retrets mai argumentats intenteu impedir la meva tasca de divulgació. Doncs com més forta és la vostra crítica, més força em doneu per seguir endavant.

Per últim, agrair a la meva família el suport rebut. Als meus fills Aleix i Albert, que van tenir paciència per convertir les vacances familiars en excursions a castells i antigues ermites, sempre a la recerca de les pedres que, si sabies escoltar, et parlaven. Però especialment a la meva dona, ja que si darrere de tot home hi ha una gran dona, la Magda n'és l'exemple.

A ella li dec els millors moments de la meva vida i la felicitat que he gaudit tots els anys que portem plegats.


Vols conèixer el meu calendari de presentacions?