VOLS SABER QUI SÓC?

Jordi Matilló, professional de la distribució:
"Després de dirigir la Divisió de Consum de Kärcher durant cinc anys, i més de vint-i-cinc d'experiència en Direcció Comercial al sector ferreter, bricolatge i subministrament industrial, el març del 2011 vaig emprendre el meu propi projecte, Jordi Matilló Representacions S.L.

"Vint-i-cinc anys creant i dirigint equips comercials, implantant marques, llançant productes i gestionant grans comptes. Una trajectòria que m´ha donat una visió completa del mercat, i que m´ha ensenyat la manera d'adaptar-me a l´evolució d'aquest"

Si vols conèixer més sobre la meva trajectòria professional t'invito a visitar la meva web: www.jordimatillo.com


Paral·lelament a la meva trajectòria professional he desenvolupat una curiositat sana per la història, la cultura i el simbolisme.

Una afició que edemes de fer-me viatjar i visitar llocs interessants, lluny de les rutes turístiques, he compartit amb la meva dona, els meus fills, i a vegades també amb amics.
Fruit d'aquesta curiositat he pogut acumular uns coneixements que, en forma de xerrades i conferències, o també mitjançant les novel·les que escric, m´agrada compartir amb tothom.

Visita el meu canal a: