EL SECRET DE L'ALBA (català)

Un brutal assassinat en una tranquil·la població de l'Alt Empordà dona inici a una investigació a càrrec del inspector de la policia autonòmica Biel Dot i de Paula Valls, agent de la policia científica.

Quan es produeix un segon homicidi amb les mateixes característiques, el jutge Garrido tem el pitjor, que la comarca es vegi assolada per un assassí en sèrie. Però un inesperat desenllaç farà que el magistrat tanqui el cas arxivant-lo.

L'inspector Dot i l'agent Valls no coincideixen amb l'opinió del jutge i decideixen seguir la investigació, topant amb una trama dirigida des dels serveis secrets del Vaticà, que lluita amb la maçoneria per aconseguir el llegat dels templers.

Amb l'ajuda d'un historiador, expert en l'Orde del Temple, i de la seva dona, tots dos membres de la maçoneria, els policies estiraran del fil descobrint un enfrontament que va començar fa segles i que encara avui persisteix.

Finalment, les seves investigacions els portaran a viatjar a Escòcia, on reviuran part de la seva història i l'evolució de la maçoneria, des de l'edat mitjana fins als nostres temps, desvetllant els secrets més ben guardats i amb un final inesperat.

20,00 €
gastos de envío no incluidos